Κατεβαίνουμε την Γαλατσίου. Περνάμε κάθετα την Πατησίων. Λίγο παρακάτω η Αχαρνών ή μήπως η Λιοσίων. Δεν έχει σημασία. Στρίβουμε δεξιά. Ρε μαλ@κα μήπως δεν είναι απο δω; Για να δω. Φτού. Είναι η Αχαρνών τελικά. Πάμε αριστερά  για Λιοσίων. Ούτε εδώ είναι. Ρε που είμαστε; Έλα ντε.  GPS. Ααααα!!! Δεν είναι απο εδώ είναι απο την άλλη. Τέλος καλό όλα καλά. Έχουμε αργήσει αλλά τι να κάνουμε. Λιοσίων 205. Γνωστά μέρη.

Ανοίγει η πόρτα. Δεν έχει πολύ κόσμο, αλλά καλύτερα. Είναι ότι πρέπει. Ωραίο κλίμα, ωραίος ήχος. Ο Quantic με την μπάντα που συνεργάζεται αυτή τη περίοδο. Ήχοι από Λατινική αμερική και κάτι απο Αφρική, σε συνδιασμό με την ηλεκτρονική χροιά του Quantic. Υπέροχα. Ο τυπάκος που έπαιζε τα κρουστά, «έδινε πόνο». Γεννημένος performer ο τύπος. Μαλλον κουβανός. Τα bongos είχαν πάρει φωτιά. Τα κορίτσια στα μικρόφωνα, ζουμπουρλούδικα, χαμογελαστά και με φωνάρες. Χρώματα και αρώματα. Στο βίντεο απο πίσω τους όμορφες εικόνες. Νόμιζες πως πίσω από το bar είχε κρυφτεί μια αμμουδιά. Μπυρίτσα δροσερή, χορός και χειροκρότημα μέχρι μουδιάσματος της παλάμης. Παρουσίαση του δίσκου «Magnetica», αλλά και παλαιότερα κομμάτια του Quantic σε νέες πιο δροσερές εκτελέσεις.

Μάλλον πολύς κόσμος έχασε την ευκαιρία να ακούσει afro-latin-electro ήχους, από τους καλύτερους του είδους. Αν έρθει θα ξαναπάμε, αρκεί να έχει και λιγάκι φτηνότερο εισητήριο και να έρθετε και όλοι εσείς που το χάσατε!